Rooise horeca grenzeloos gastvrij met gezamenlijke munt tijdens carnaval

Roois nieuws MooiPapgat.nl St.Oedenrode
Tijdens de carnaval is de Rooise horeca wederom grenzeloos gastvrij, omdat ze één gezamenlijk horecamunt hebben.

“Ook dit jaar tijdens de carnaval kunnen de carnavalsvierders in Papgat betalen met een één gezamenlijk horecamunt “, aldus Fred van Rooij, voorzitter van Stichting Gezamenlijke Horecamunt. Niet meer allerlei verschillende munten maar één munt tijdens de carnaval. Voor de bezoekers is dit zeer aantrekkelijk want ze lopen niet met allerlei verschillende munten op zak. Nu kunnen bezoekers van de carnaval met één gezamenlijke horecamunt betalen in de verschillende horecagelegenheden. Het betaalmiddel is het gehele jaar in te leveren, dus ook na de carnaval.

De horecagelegenheden die deze horecamunt verkopen en accepteren zijn herkenbaar door een raamsticker. De waarde van deze horecamunt is € 2,00 per stuk . Er zijn ook halve munten beschikbaar.

De gezamenlijke horecamunt is verkrijgbaar bij de volgende horecabedrijven: Cafe ’t Pumpke, Cafe Oud Rooy, Tapperij d’n Dommel, Cafe Van Ouds, Cafe ’t Straotje, Zalencentrum de Beurs, Cafe ’t Kofferen, Cafe d’n Toel, de Dorpsherberg, de Vriendschap, de Vresselse Hut, Cafe Oud Nijnsel, Dommelzicht , Cambiance de Kienehoef en ook bij Cafetaria de Koffer.

Wilt U de Rooise horeca volgen via twitter? Dat is sinds kort ook mogelijk via @horecarooi , zodat U op de hoogte blijft van de actuele informatie van de Rooise horeca.