Afbeelding

Sint-Oedenrode DOET: oproep aan alle verenigingen, stichtingen en instellingen

Roois nieuws Roois nieuwsbericht
Wilt u als organisatie iets doen voor de samenleving?
Uiteraard hebben we klusaanbieders nodig. Verenigingen, stichtingen en instellingen zijn onmisbaar om deze dagen tot een succes te maken. En u krijgt er als wijkvereniging, sportclub of school ook wat voor terug! Meedoen betekent extra handen, nieuwe netwerken en naamsbekendheid voor uw organisatie.

Wat voor soort klussen en activiteiten?
Schilderwerkzaamheden in of aan het verenigingsgebouw, mensen in een verzorgingshuis een bijzondere dag bezorgen, meehelpen op een school bij een bijzondere activiteit of het opruimen van zwerfvuil. Wandelen met ouderen of mensen met een beperking die een extra uitje wel kunnen gebruiken etc. etc.

Aanmelden
Wilt u als (maatschappelijke) organisatie meedoen aan NL DOET en een klus aanmelden? Dat kan eenvoudig via de website www.nldoet.nl. U dient hier een korte omschrijving te geven van de klus, het benodigd aantal en soort vrijwilligers en uw contactgegevens op te geven.

Meer weten?
Wilt u meer weten over het organiseren van klussen dan kunt u natuurlijk ook terecht op de bovengenoemde website of contact opnemen met Femke Broeders, te bereiken op 0413-471646 of f.broeders@welzijnsalus.nl