Stichting hulpactie Blinden van Zuster Madeleine opgeheven

Roois nieuws Roois nieuwsbericht
Na veertig jaar is er een einde gekomen aan een fantastisch project in India. Vooral het vertrek van zuster Madeleine uit India ligt ten grondslag aan het opheffen van Stichting hulpactie Blinden van Zuster Madeleine. Harrie van de Laar uit Sint-Oedenrode, secretaris en penningmeester van de Stichting, heeft dat in een brief laten weten.

Harry van de Laar is één van de grondleggers van de Stichting. Gezien zijn leeftijd moet hij ook zelf met pijn in het hart afscheid nemen van het project. Het wordt voor hem steeds moeilijker om energie op te brengen om de zakelijke benadering het hoofd te kunnen bieden. Vorig jaar reisde hij nog naar India om een bezoek te brengen en te kijken naar de werkzaamheden van de Stichting. Helaas komt er nu dus een einde aan de Stichting.

Op 6 januari zijn de besprekingen met Cordaid Nederland afgerond. Er is een contract getekend, zodat Cordaid de baten op de rekening krijgt gestort. Alle lusten en lasten worden door hen overgenomen. Harrie van de Laar bedankt iedereen voor de gulle giften en donaties die de Stichting hulpactie Blinden van Zuster Madeleine ondersteunden.