Plekker van het jaar 2012: Harrie van Laarhoven

Roois nieuws MooiPapgat.nl St.Oedenrode
Zondag 22 januari werd Harrie van Laarhoven door cv De Plekkers in het zonnetje gezet en benoemd tot Plekker van het jaar 2012. Met deze titel wordt jaarlijks een lid van de “Plekkers” bedankt voor het vele werk dat hij of zij voor de club heeft verzet.

Harrie is een echte clubman. Hij is zowat bij elke activiteit van de club present en zet zich ook in voor verschillende activiteiten. Harrie zorgt er ieder jaar voor dat er steigerplanken en schragen zijn voor de kramen van de vlooienmarkt. Hij regelt het springkussen bij de fietstocht. Hij brengt oud ijzer weg. Met halfvasten levert hij een bijdrage met een of andere act aan de bonte middag. Hij assisteert bij de wagenbouw. Met de carnaval is Harrie al jaren de vaste ober van de Blaosplekkers en voorziet hij de muzikanten van hun drankske. Sinds hij met de vut is heeft hij wat meer tijd en heeft hij zeer vele advertenties opgehaald voor de carnavalskrant. Dit vindt hij leuk om te doen en zo kan hij overal flink wat bijkletsen, want Harrie kent bijna heel Rooi en heel Rooi kent Harrie. Wij, van de plekkers, zijn hartstikke blij dat we geregeld een beroep kunnen doen op Harrie en willen hem met deze titel bedanken voor zijn jarenlang inzet voor de club.Kortom, Harrie heeft deze titel door de loop van de jaren heen dubbel en dwars verdiend.

Vergezeld van een schitterende oorkonde, medaille en een serenade van “zijn” eigen kapel de “Blaosplekkers” werd Harrie gehuldigd. Het werd een gezellige zondagmiddag tot in de late uurtjes, want we zijn en blijven natuurlijk allemaal Plekkers.