Afbeelding

Sultan Bernie en Sultana Marion op weg naar Oosters Huwelijk..!

Roois nieuws MooiPapgat.nl St.Oedenrode
Het eerste weekend van de Prinsenzittingen is het weekend van de onthullingen. Zo werd op vrijdag het nieuwe “Boerenbruidspaar” onthuld.

Hoewel.. boerenbruidspaar.. Dankzij het grote succes van vorig jaar is er dit jaar weer gekozen voor een ander, kleurrijk thema. Dit jaar wordt Boskant het toneel van een Oosterse bruiloft. Het Ritaplein wordt het “Al Tahritaplein” en er kan na het huwelijk uitgebreid genoten worden van een “1001 nacht maal” in plaats van een “boerenkoffietafel”.

Sultan Ali’Bernie’Baba en Sultana Fati’Mari’Gana hebben elkaar in de idyllische omgeving van een oase leren kennen en zijn smoorverliefd op elkaar geworden. Ze hebben alleen maar oog voor elkaar. Sultana Fati’Mari’Gana zal natuurlijk trachten dit zo lang mogelijk zo te houden om te voorkomen dat Sultan Ali’Bernie’Baba een harem wil gaan opbouwen.
De oplettende lezer heeft natuurlijk allang in de gaten dat de hoofdrolspelers van dit jaar Bernie de Brouwer en Marjon Schepens zijn. Bernie: spontane uitbater van “Van Ouds” altijd in voor een geintje en Marion: lachebekje, fervent carnavalsvierder, danseres bij de “Bobliners” en werkzaam in Veghel als begeleidster van mensen met een verstandelijke beperking bij “Dichterbij”.

Met het thema “1001 nacht” in het achterhoofd snapt nu iedereen waarom Bernie in een Arabische outfit zijn nieuwjaarsduik maakte en waarom Marion de laatste tijd kamelenhaar op haar kleding had zitten. Over kamelen gesproken.. uiteraard zullen deze en andere exotische dieren op de trouwdag niet ontbreken. Reden genoeg om op 21 februari een bezoekje aan dit zeer bijzondere bruidspaar te brengen en zelf de Oosterse sferen te ondervinden.

Iedereen is van harte uitgenodigd om deel te nemen aan het “1001 nacht maal”. Kaarten hiervoor kunt u bestellen bij partycentrum “De Vriendschap”, maar natuurlijk ook bij de boerenbruiloftcommissie van c.c. De Lèpkes. Binnenkort onthullen we meer details over het bruidspaar en het programma van deze dag.