Prinsenzittingen nagenoeg uitverkocht

Roois nieuws MooiPapgat.nl St.Oedenrode
Afgelopen weken is er een ware run ontstaan op de toegangskaarten voor de Prinsenzittingen 2012 op 20-21 en 27 en 28 januari 2012.

De laatste kaarten zullen deze week nog van de hand gaan zodat er opnieuw sprake is van vier avonden uitverkocht huis bij Zalencentrum De Beurs.Kijkend naar het programma dan was het voor de commissie Prinsenzittingen van Papgat ook nauwelijks de vraag of er sprake zou zijn van uitverkochte zalen maar meer van wanneer dat zou zijn.

Er zijn nog een twintigtal kaarten over dus wie het eerst komt het eerst maalt. De artiesten zijn er absoluut klaar voor en staan te trappelen van ongeduld om hun optredens aan deze volle zalen te presenteren. De regie heeft gezorgd voor een programma waar de vaart in zit met veel afwisseling en de dames van de grime zullen alle avonden bijna 6 uur lang in touw zijn en kijkend naar afgelopen jaren dan kunnen we stellen dat hier professioneel gewerkt wordt.
Er is sprake van veel muziek en dans, cabaret, zang en volop kletsers in de ton.
Deze laatste zullen hun licht gaan werpen op Rooi, de Rooise politiek, uw buurvrouw of gewoon over de rest van het dagelijkse leven.

Stichting Papgat zal dit jaar zorg dragen voor de versnaperingen wat alle bezoekers het doen van boodschappen vooraf bespaart. Belangrijk is verder dat de zaal open zal gaan om exact 18.30 uur.De laatste kaarten zijn verkrijgbaar bij Zalencentrum de Beurs en Boekhandel ’t Paperas.