Ontbijten in de bieb

Roois nieuws Roois nieuwsbericht
Op woensdag 18 januari kunnen peuters uit Berlicum, Boxtel, Liempde, Schijndel, Sint-Michielsgestel, Sint-Oedenrode en Vught in de bibliotheek aanschuiven bij het Nationale Voorleesontbijt. Dit Voorleesontbijt in de bibliotheek is gratis toegankelijk en wordt gehouden in het kader van De Nationale Voorleesdagen. De Voorleesdagen - van 18 januari t/m 28 januari - zijn bedoeld om het voorlezen aan jonge kinderen te promoten.

Groepen peuters van peuterspeelzalen en kinderdagverblijven mogen deelnemen aan het voorleesontbijt, maar ook peuters die graag met hun (groot)vader, of (groot)moeder willen komen zijn van harte welkom. De kinderen kunnen luisteren naar het prachtige prentenboek Mama kwijt van Chris Haughton en daarna genieten van wat lekkere dingen en iets te drinken. Tot slot is er ruimte voor een dansje.


Aanmelden
Deelname aan het voorleesontbijt is gratis, maar aanmelden is noodzakelijk. Dit kan aan de balie van de bibliotheek. U kunt ook telefonisch reserveren bij uw eigen bibliotheek of mailen naar klantenservice@bibliotheekmeierij.nl . Kijk voor de contactgegevens van uw bibliotheek op www.bibliotheekmeierij.nl  onder Openingstijden.

Vingerpopje cadeau
Tijdens de Nationale Voorleesdagen krijgen alle kinderen van nul tot en met zes jaar, die – gratis - worden ingeschreven als lid van de bibliotheek, een vingerpopje van het prentenboek Mama kwijt cadeau (zolang de voorraad strekt). Het boek Mama kwijt van Chris Haughton is prentenboek van het jaar en staat centraal tijdens de Nationale Voorleesdagen. Meer informatie over de Nationale Voorleesdagen is te vinden op www.nationalevoorleesdagen.nl .


Activiteit: Voorleesontbijt voor peuters
Datum: woensdag 18 januari van 9.00 tot 10.00 uur*
Locatie: de bibliotheken in Berlicum, Boxtel, Schijndel, Sint-Michielsgestel, Sint-Oedenrode en Vught en het Bibliotheekpunt in Liempde
Entree: gratis (aanmelden noodzakelijk)

* Het ontbijt in de bibliotheek in Vught vindt plaats van 9.30 tot 10.30 uur