De Pastorie en DeMooiRooiKrant op RTL4

Roois nieuws Oproep MooiRooi.nl / Sint-Oedenrode
Het RTL-4 programma Enjoy Life was twee weken terug in Sint-Oedenrode om te kerstshoppen. In de tv-serie neemt het duo Sanne Heijen en Arno Raymakers de kijker mee door het land, op zoek naar winterse vrijetijds belevenissen en unieke uitstapjes. Sanne houdt van shoppen, Arno van lekker eten dus het unieke concept van De Pastorie moest onder de tv-loep gehouden worden. Vrouwen kunnen er uitgebreid hun gang gaan in de exclusieve damesmode zaak, terwijl de mannen zich in de brasserie te goed kunnen doen aan een lekker wijntje en andere versnaperingen. De sfeer van het karakteristieke pand in het centrum van Sint-Oedenrode draagt bij aan het ultieme kerstgevoel!

De Pastorie in het pittoreske Brabantse plaatsje begon in 2007 als dames-modewinkel, in een bijzonder monumentaal pand. Het gebouw, midden in het centrum van het dorp, ademt het Bourgondische leven, van binnen en buiten! De modezaak heeft grote namen als Philipp Plein, Pierre Balmain, Valentino,Missoni en Liu-Jo etc. in de collectie. Een deur verder in het statige gebouw zit de brasserie, waar je naast een drankje of een lunch dus ook uitgebreid kunt dineren. Nieuw is het Koetshuis dat onlangs achter het bestaande pand is gebouwd en dat onder andere geschikt is voor modeshows, feestjes of vergaderingen. Meer info: www.pastorie.nl

Wil je weten wat de twee RTL presentatoren vinden van De Pastorie? Kijk a.s.: zaterdag 31 december, 10:00 uur. Ook DeMooiRooiKrant is nog te zien in het programma!