Afbeelding

Kerstmarkt odendael lekker druk en gezellig

Roois nieuws Evenementen / Sint-Oedenrode
Gisterenavond vond in Odendael de jaarlijkse Kerstmarkt plaats. De officiele reden voor deze markt is om de bewoners de kans te geven in eigen huis naar de markt te kunnen. Ook wil Odendael het open karakter nogmaals onderstrepen. De avond was weer geslaagd te noemen. Het was druk bij de kraampjes en de andere indeling leverde veel goede reacties op. De organisatie, Debby Boeren en Danielle Coolen, keken terug op een geslaagde Kerstmarkt.

Er stonden diverse kraampjes met allerlei kerstgerelateerde en niet kerstgerelateerde spullen. De keuze was reuze en dat merkten de bezoekers ook. Vooral rond acht uur was het dringen geblazen. Van 19.00 tot 20.00 uur was de markt alleen open voor bewoners van Odendael. Een schot in de roos, want zo werden ze deze editie niet verdrongen door de andere gasten. Vorig jaar was dat wel het geval.

Ook de andere indeling stemde tot tevredenheid. Vorig jaar stond de grote zaal vol kraampjes en konden mensen niet zitten. Nu was een gedeelte naar de Punt (ruimte van receptie) verplaatst. Dat maakte in de Ontmoeting ruimte vrij voor tafels en stoelen. Bezoekers konden zo rustig een drankje nuttigen en kijken naar het mooie optreden van gitaarclub Antonio.

Kijk hier voor de foto's>>>