Kerstconcert door het gemengd koor Polyhymnia

Roois nieuws Kunst en Cultuur
Gemengd koor Polyhymnia uit Olland, gemeente Sint-Oedenrode, verzorgt in samenwerking met muziekschool CKE uit Eindhoven een kerstconcert. Dit concert zal plaatsvinden op zaterdag 17 december om 19.30 uur in Cultureel Centrum Mariëndael te Sint-Oedenrode, onder de bezielende leiding van Nicole Friedrich-Krijnen.

Het kerstconcert is voor het gemengd koor Polyhymnia, een koor met 40 leden, één van de hoogtepunten in het jaar. Ook deze keer belooft dit concert een groot succes te worden, mede dankzij de intensieve voorbereiding. Bovendien krijgt dit concert een extra dimensie door het optreden van enkele jeugdige talenten van de Eindhovense muziekschool.

Uit de talentenstroom van muziekschool CKE doet Laura van der Kloet mee met harp. Ze heeft les van Ingje van Rijn. Behalve Laura treden ook nog twee jeugdige pianisten op: Julia van der Velden en Minoush Soaraya Klaassen. De muzikale interesse van beide meisjes is vooral klassiek georiënteerd. De toegang is gratis. Het concert begint om 19.30 uur en duurt tot circa 21.45 uur. Na afloop is een vrijwillige bijdrage aan de gemaakte kosten zeer welkom. Wij nodigen u van harte uit voor ons kerstconcert. Voor meer informatie raadpleegt u www.koorpolyhymnia.nl. Of u neemt contact op met Leo van Kuik (0413 287 966).