Halve finale Ollandse biljartkampioenschappen

Roois nieuws Sport
Afgelopen maandag werd de halve finale in café D’n Toel gespeeld. De halve finalisten waren aan elkaar gewaagd en speelden vol overgave voor een plaats in de finale. De vele toeschouwers hebben mooie en minder mooie partijen gezien. Toon v.d. Akker had 42 beurten nodig om zijn rivaal Bas v.d. Tillaart af te schudden. Gerard v.d. Tillaart maakte zijn partij tegen Albert van Driel uit en zorgde voor de hoogste serie van de avond (26). Bert van Kessel moest het afleggen tegen Ruud van Driel. Jan Sanders was duidelijk de meerdere tegen Rob v.d. Heijden. Rien v.d. Spank bouwde zijn partij met rustig spel op.

Zijn tegenstander Cees Bouter speelde ook een goede partij maar had deze avond niet het geluk aan zijn zijde. Dorien Jans verloor nipt van Joost Hungerink. In De Dorpsherberg wordt a.s. vrijdag 16 december aanvang 19.30 uur zowel het klassen kampioenschap als het algemene kampioenschap gespeeld. De wedstrijdleiding hoopt de 22ste editie van de Ollandse Biljartkampioenschappen af te sluiten met een fantastische finaleavond en wenst alle finalisten veel succes. Iedereen is vrijdagavond welkom in Café-Cafetaria-Zaal “De Dorpsherberg”.
Geplaatste spelers voor de finale.
Gerard v.d. Tillaart en Rien v.d. Spank ( A klasse); Ruud van Driel en Joost Hungerink (B klasse); Toon v.d. Akker en Jan Sanders ( C klasse).
Programma vrijdagavond 16-12-2011.
Klassenkampioenschap 19.30 uur B-klasse Joost Hungerink – Toon v.d. Akker. 20.15 uur Gerard v.d. Tillaart – Rien v.d. Spank en 21.00 Jan Sanders – Toon v.d. Akker. Aansluitend worden de wedstrijden om het algemeen kampioenschap gespeeld.