Afbeelding

Zondag 18 december: Driedorpencross

Roois nieuws Roois nieuwsbericht
Op zondag 18 december vindt weer de jaarlijkse driedorpencross van Fortuna’67 plaats. Deze hardloopwedstrijd vindt plaats in de bossen aan de Coevering tussen de dorpen Sint-Oedenrode, Veghel en Schijndel. Het parcours is gevarieerd en daardoor een uitdaging voor jong en oud. De wedstrijd maakt deel uit van de Kempische crosscompetitie, maar deelname staat open voor alle atleten en trimmers.

Let op: in tegenstelling tot eerdere jaren vindt de cross dit jaar niet in maart plaats, maar in december!! Er kan worden gestart op verschillende afstanden voor zowel de jeugdlopers als volwassenen. Aanvang van de eerste wedstrijden is om 11.00 uur. De locatie is nabij manage Hertog Jan, Molenweg 3 Veghel. De route is aangegeven met bordjes.

Inschrijven is op de dag zelf ook mogelijk vanaf 9.00 uur. Voor meer informatie over starttijden, te lopen afstanden en inschrijfinformatie, kunt u contact opnemen met Tiny Aarts op 0413 – 47 80 82, via info@fortuna67.nl  of kijk op www.fortuna67.nl  voor alle informatie.