Afbeelding

Workshop Twitteren

Roois nieuws Roois nieuwsbericht
Maandagavond 31 Oktober 2011 wordt er op de Kienehoef een twitter workshop gegeven voor starters en voor mensen die NIET willen twitteren .

Voor wie?

Deze workshop is bedoeld voor startende twitteraars, en voor mensen die NIET willen gaan twitteren. Het is dus een hele handige avond om eens te bekijken of jij er wel, of niets mee wilt, en waarom jij die keuze maakt. Deze workshop is zeker geen promotieavond om je aan het twitteren te krijgen, maar om je te helpen een goede keuze te maken.
We willen echt alleen beginners ontvangen. Je mag een account hebben, maar maximaal 20 berichtjes verstuurd hebben
Waarom een workshop Twitter voor beginners.
Natuurlijk kun je twitter zelf uitvogelen, maar er zijn redelijk veel mensen die wel behoefte hebben aan hulp en begeleiding. Daar zijn deze workshop voor bedoeld. Daarbij heb je het voordeel dat je deze avond een ‘vliegende start” maakt, want je loopt ‘s avonds naar huis met een aantal volgers nl je medecursisten

Neem je eigen laptop mee!

Drie delen:
De workshop start met een introductie van Twitter binnen het huidige aanbod van Social Media. Ik geef wat “Do’s en Dont’s ” mee waarmee je jezelf kunt behoeden van de eerste blunders.
We gaan ook accounts aanmaken met de mensen die nog geen twitteraccount hebben. In het tweede deel krijg je informatie via je eigen twitteraccount binnen, dus daarom is het eigenlijk wel een must dat je je eigen laptop. (SmartPhones zijn niet handig)
Het is dus een zeer interactieve avond, en omdat de kosten laag kunnen blijven is het zeker de moeite waard om ze eens te bezoeken.
Kosten
De kosten van deze workshop bepaal je zelf. Ik bied je deze aan met “waardebepaling achteraf”, dus afhankelijk van jouw budget, en de waarde die jij van de workshop hebt ervaren, bepaal je zelf wat je wilt betalen. Leuk hé?

Maandag 31 oktober 2011 19.00 uur op de Kienehoef !
Vooraf reserveren is wel zo handig om teleurstelling te voor komen want vol = vol .
Reserveren is uitsluitend mogelijk via de mail : fred@kienehoef.nl  en u krijgt dan een bevestigng
Deze twitter workshop wordt gehouden door Bart Jansens .


Noot voor de redactie:

Voor meer informatie over deze twiitter workshop kunt u contact met Bart en hij is te bereiken onder het volgende telefoon nummer 0654-308644