Odisco sluit 1e helft veld af met winst

Afgelopen zondag stond de thuiswedstrijd tegen ZSV 1 uit Zeilberg op het programma. ’s Middags zou het nieuwe sponsorbord geopend worden dus winst zou een mooie bijkomstigheid zijn.

In de 1e helft liet Odisco zien dat ze niet voor niets de ranglijst aanvoeren. Met zeer verzorgd en overweldigend spel speelde Odisco ZSV compleet zoek en stond in de 25e minuut dan ook zeer terecht met 6-0 voor. Dit gebeurde via 3x Marlon van Heeswijk, Meike Leenderts, Dena Essens en Myrthe van Heereveld. Tot die tijd kwam ZSV er totaal niet aan te pas. Pas in de 26e minuut kon ZSV tegen scoren. Marieke van Heeswijk kon in de 31e minuut de 7-1binnen schieten, waarna Michelle van Heereveld in de 33e minuut de 8-1 op het scorebord wist te zetten. ZSV wist voor rust nog 1 keer te scoren. Ruststand 8-2.

Na rust was er niet veel meer over van het spel van de 1e helft. Odisco begon rommelend en gejaagd te spelen, hierdoor wist ZSV binnen 3 minuten op 8-4 te komen. Hierna wist Meike Leenderts het verschil weer naar 5 te brengen 9-4. De laatste 25 minuten waren slordig en het aanzien niet waard. ZSV wist nog 2 maal te scoren en Odisco nog 1 keer via Myrthe van Heereveld. Zo sluit Odisco 1 een keurige 1e helft veld af met maar 1 verliespunt. De basis is hiermee gelegd voor de 2e helft veld. Odisco heeft daar alles in eigen hand.