Afbeelding

2e wedstrijd Open Rooise Trimcompetitie

Roois nieuws Sport
Aanstaande zondag, 23 oktober, wordt de tweede wedstrijd van de Open Rooise Trimcompetitie gelopen. Deze competitie georganiseerd door SV Fortuna`67, staat open voor zowel leden als niet-leden van Fortuna`67. Het park Kienehoef vormt evenals andere jaren het mooie decor voor deze wedstrijd. Er kan worden gestart voor een afstand van 4,8 en van 8 km. Voor de jeugd zijn 2 aparte categorieën gevormd van 0,9 en 1,8 km.

De trimcompetitie bestaat uit vijf wedstrijden, die plaatsvinden op de 4e zondag van de maand. De eerste wedstrijd vond plaats in september, in december wordt niet gelopen. De overige data zijn: 27 november, 22 januari en 26 februari. Per leeftijdscategorie is er uiteindelijk in februari een prijsuitreiking voor de gehele cyclus. Bij de jeugd tellen dan de beste resultaten uit 3 wedstrijden, bij de volwassenen uit 4 wedstrijden.

De jeugd start om 10.30, de volwassenen voor beide afstanden om 11.00 uur. Inschrijven kan ter plekke tot 15 minuten voor aanvang van de wedstrijd bij de kinderboerderij in Park Kienehoef. Inlichtingen: Tiny Aarts 0413-478082 of www.fortuna67.nl