Voorkomen misverstanden geruchten faillissement firma van Kaathoven Beek en Donk

Roois nieuws Bedrijfsnieuws
Geachte lezer, Momenteel krijgen we vele telefoontjes en berichten over het spijtige faillissement van de firma van Kaathoven uit Beek en Donk. Bij deze delen wij u mede dat de firma M.J. van Kaathoven BV en Rooise Wegenbouw BV uit Sint Oedenrode geheel los van bovenstaand faillissement staan.

M.J. van Kaathoven BV en Rooise Wegenbouw BV hebben geheel niets met de firma van Kaathoven uit Beek en Donk te maken. Momenteel ondervinden M.J. van Kaathoven BV en Rooise Wegenbouw BV last van dit faillissement door verwarring omdat het qua werkzaamheden een soortgelijk bedrijf is en de bedrijfsnaam bijna overeenkomt. Ik vraag u bij deze dan ook als u verkeerde tot u gekomen geruchten of informatie krijgt om deze geruchten samen met ons te pareren. Voor meer informatie kunt u altijd contact opnemen met info@rooisewegenbouw.nl

Wij gaan ervan uit dat de goede vertrouwensband die M.J. van Kaathoven BV en Rooise Wegenbouw BV de afgelopen jaren hebben opgebouwd met hun relaties sterk genoeg is om deze rare tijd door te komen.

Rooise Wegenbouw BV & M.J. van Kaathoven BV

Liempdseweg 40 5492 SM Sint-Oedenrode
Tel.nr. M.J. van Kaathoven BV 0031(0)413 - 476798
Tel.nr. Rooise Wegenbouw BV 0031(0)413 - 477945
Faxnr. Algemeen 0031(0)413 - 477925
Internet: www.rooisewegenbouw.nl  
E-mail: h.smulders@rooisewegenbouw.nl