BVRooi wint opnieuw.

Na de promotie van de overgangsklasse naar de hoofdklasse blijft bvrooi het goed doen en wint de derde wedstrijd op rij. Afgelopen zondag speelde de mannen van Erik Schuring tegen Deurne waar vorig jaar het kampioenschap tegen gehaald werd.

Rooi starte sterk aan de wedstrijd zowel in de aanval als de verdediging zodat er na 4minuten 12-0 op het scorebord stond. Daarna verslapte de verdeding wat maar werden er in de aanval goede opties gekozen zodat het eerste kwart met 26-16 gewonnen werd. Het tweede kwart ging redelijk gelijk op alleen had Rooi Jeroen van de Pas die het verschil maakte met 11punten dit kwart.

In het derde kwart was de verdediging niet erg strak zodat hun veel driepunters konden schieten maar daar zette Rooi een inside spel tegenover met Mladen Filipan en Bram Kandelaars waar Deurne geen antwoord op had. Ook het vierde kwart ging gelijk op met aan Deurne zijde Kandel Mack wie vanaf elke positie raak schoot maar aan Rooise zijde Bram Kandelaars die oppermachtig was onder de borden met 29punten in totaal. Zo won Rooi verdiend met 90-74.