Afbeelding

Nijnselse springruiters in Geldrop

Roois nieuws Sport
Afgelopen weekend zijn de pony springruiters van start gegaan in Geldrop. Op vrijdagavond startte Veerle van de Pasch met Ania in de klasse DL en pakte de 4e plaats, in de klasse

DL progressief was deze combinatie goed voor de 14e plaats. Larissa van Laenen wist op vrijdag in de klasse DB de 12e prijs te pakken met Kasandera.
Op zaterdag was het de beurt aan Nina van Enckevort met Mr.Ewald. Deze combinatie wist in de klasse DB progressief beslag te leggen op de 2e plaats.

Op vrijdagavond is Suzan van Gastel afgereisd naar de Mortel. In de klasse L was de 2e plaats het resultaat met Anna H. In de klasse M pakte Suzan met Zuberlina de 5e plaats.
Op zaterdag en zondag werd in Nistelrode een springwedstrijd verreden. Op zaterdag wist Noortje Gevers met Agropoint Levendula in de klasse L de 2e plaats te bemachtigen.
Op zondag was Monique Gevers met Ruddle RG voor het eerst van start gegaan in de klasse ZZ. Deze combinatie was goed voor een 4e plaats.

De dressuuruiters zijn afgereisd naar Hulten en Zevenaar. Linda van Hilten wist met Primavera beslag te leggen op de 1e plaats in de klasse M2. Elske Huijbers startte met C VIP HZ
in de klasse Z1 en deze combinatie was goed voor een 3e plaats.