Vier personen gewond bij aanrijding tussen twee personenauto's

Roois nieuws 112 berichten
Someren: Vier personen gewond bij aanrijding tussen twee personenauto's
Op de kruising Beuvenlaan/Provincialeweg zijn zaterdagmiddag rond 14.45 uur vier personen gewond geraakt bij een aanrijding. Een auto met hierin drie personen, bestuurd door een 21-jarige man uit Eindhoven, reed over de Provincialeweg vanuit Heeze en wilde linksaf de Beuvenlaan op rijden.

Hierbij raakte de Eindhovenaar een automobiliste (23 jaar uit Heusden gem. Asten) die uit tegenovergestelde richting, vanuit Someren, kwam. Beide auto's waren total loss. Drie mannelijke inzittenden zijn naar het ziekenhuis overgebracht. Een 20-jarige Eindhovenaar met verbrijzelde bekken en rugklachten en een 20 jarige man uit Sint-Oedenrode liep een hersenschudding op. Een 25-jarige Eindhovenaar is zwaar gewond met neuroletsel vervoerd met een traumahelikopter naar een ziekenhuis in Nijmegen. De vrouw uit Heusden kon het ziekenhuis na behandeling weer verlaten.

Uit een alcoholcontrole bleek dat de Eindhovense bestuurder niet had gedronken. Diverse omstanders hebben direct hulp verleend aan de slachtoffers. De politie is nog op zoek naar een vrouwelijke getuige die ter plaatse hulp verleende aan het slachtoffer met bekkenletsel. Zij kan contact opnemen met de politie in Asten via 0900-8844.