Afbeelding
Foto: Bas Ulehake

’t Onderonsje in Schijndel bestaat 5 jaar en trakteert

Regionieuws Meierijstad

Schijndel - Lunchroom ’t Onderonsje in het centrum van Schijndel viert haar vijfjarige bestaan. Dit laat de geheel vernieuwde zaak niet zomaar voorbij gaan. Alle klanten zullen de komende week kunnen genieten van mooie kortingen.

De klanten kunnen echter niet alleen genieten van mooie kortingen maar ook van een geheel vernieuwd interieur. Eigenaresse Claudia Klomp uit Sint-Oedenrode heeft hiervoor Wendy Roxs van Studio Roxs uit Uden ingeschakeld. “Wendy heeft toen aan de hand van mijn ideeën en foto’s een moodboard gemaakt waar uiteindelijk een voorstel uit kwam waarmee we aan de slag konden.


‘t Onderonsje met links eigenaresse Claudia Klomp, afdelingschef Wendy Verhoeven en rechts ontwerper Wendy Roxs.

We zijn deze verbouwing al ingegaan tijdens de lockdown. Ondanks dat we als horeca in een zeer onzekere tijd zaten hebben we het plan toch doorgezet. Dankzij het afhalen en het bezorgen bij onze trouwe gasten hebben we namelijk toch goed door kunnen draaien. We zijn er echter wel in fases mee aan de slag gegaan, zo hebben we eerst het terras achter aangepakt en daarna het terras voor, want het is toch een flinke investering. Pas toen we hoorden dat we ook binnen weer open mochten zijn we ook die aan gaan pakken. Dit is uiteindelijk binnen een week gelukt”, glundert de trotse eigenaresse.

130 zitplaatsen
In totaal heeft ’t Onderonsje nu vijftig zitplaatsen binnen, twintig achter en dankzij een uitbreiding van het terras op de markt zestig aan de voorkant. Op deze in totaal 130 zitplaatsen kunnen de gasten dan genieten van heerlijke cocktails, gin tonic of een lekker speciaal biertje. Naast het interieur heeft ’t Onderonsje ook de lunchkaart vernieuwd. Zo kun je naast de lunchgerechten ook genieten van luxe borrelplanken en burgers.

Gratis appeltaart én 5% korting
Maandag is het vijfjarig bestaan en krijgt iedereen een gratis appeltaart bij een kop koffie, thee of een van de speciale koffies. Naast deze actie op maandag krijgen de klanten tot en met zondag 11 juli een heerlijke verrassing bij de koffie én 5% korting op de hele rekening.

Iedere dag open
’t Onderonsje is iedere dag van de week open van 10.00u tot 17.00u, waar een team van enthousiaste medewerkers voor je klaar staat. Met het tijdens de lockdown gestarte afhalen en bezorgen gaat ’t Onderonsje ook nu verder, maar het bezorgen wordt nu alleen van maandag t/m vrijdag gedaan, het afhalen van gerechten kan echter wel zeven dagen per week.

Het vernieuwde interieur van ‘t Onderonsje. - (C) Studio Roxs