Afbeelding
Foto: jos vcan nunen

Sinterklaas, slaapt u in uw blootje?

Recreatie en Toerisme Recreatie en toerisme

Sint-Oedenrode - Hoe oud is Sinterklaas nu eigenlijk? Vraag jij je dat niet soms af? Wij wel! En welke kleur onderbroek zou hij aan hebben? Misschien wel met hartjes! Is Sinterklaas ooit verliefd geweest? Of misschien is hij nog steeds verliefd!

Dat zijn smakelijke vragen voor de Goedheiligman, maar er zijn vast en zeker nog veel meer prangende vragen. Wij willen hem de mijter van zijn hoofd gaan vragen en daar gaat Jeroen van de Sande van DeMooiRooiKrant bij helpen. Hij mag binnenkort Sinterklaas interviewen!

Live
Dat interview wordt dan live uitgezonden op het social media kanaal van Natuurlijk! Sint-Oedenrode. Er moet nog een datum worden geprikt, want de Sint en zijn Pieten hebben komende weken een heel drukke agenda. Dat is logisch! Ze moeten zowat alle huizen in Sint-Oedenrode af om lekkers en cadeautjes te brengen.

Vragen en tekeningen welkom!
Heb jij je vragen al paraat en wil je dat jouw vraag gesteld wordt? Schrijf je vraag dan op, zet er je naam bij en deponeer het briefje in de groene ton bij DeMooiRooiKrant. De redactie zit in Mediahuis Meierijstad, Heuvel 7 in Sint-Oedenrode. Het leukste is om de vraag op een mooie tekening te schrijven die je speciaal voor de Sint maakt. De inzender met de leukste vraag, krijgt een verrassing van Natuurlijk! Sint-Oedenrode!

Wie weet komen we er achter of de Sint een hartjesonderbroek heeft! Leuk als je meedoet!