De kandidaten voor CDA Meierijstad.
De kandidaten voor CDA Meierijstad. Foto: Monique van der Steen

CDA Tweede Kamerlid Mustafa in Meierijstad

Politiek Politiek Meierijstad

Meierijstad - CDA Tweede Kamerlid Mustafa Amhahaouch komt in Meierijstad op bezoek in het kader van het Thema: klimaat/energie/infra.

Een onderwerp waarop nadrukkelijk de focus ligt en die voor iedereen van belang is. Hij is sinds januari 2016 Kamerlid en heeft dus al ruime ervaring opgedaan in Den Haag. Op 2 februari as. gaat hij vanaf 19.30 uur graag met de inwoners van Meierijstad in gesprek. Ook Frank Mulkens zal namens “Handen af van Wijboschbroek” zijn visie over het genoemde thema geven. Helaas kan dit, vanwege de Corona maatregelen, alleen via de digitale weg. Om 19.15 uur kunt u digitaal binnen lopen. 

Centraal in dit gesprek staat dus het thema: klimaat/energie/infra. Wat is de visie van CDA Meierijstad? Wat vinden onze inwoners belangrijk? Hoe zien we de toekomst van onze gemeente op het gebied van o.a. energieopwekking? Genoeg om over te praten! En u kunt meepraten! Meldt u zich daarvoor aan via het e-mailadres info@meierijstad.cda.nl. U krijgt dan een link om deel te kunnen nemen.

Bij dit digitale gesprek kunt u ook in gesprek met de lokale CDA kandidaten Johan van Gerwen (raadslid en nr. 2 op de CDA lijst) en Maarten van Bakel (raadslid en nr. 8 op de CDA lijst). Het gesprek staat onder leiding van Maddy Goossens.