Logo mooirooi.nl
Team Meierijstad in extase na de duidelijke overwinning.  | Fotonummer: 47b04d
Team Meierijstad in extase na de duidelijke overwinning.
Politiek Meierijstad

Team Meierijstad start onderzoek coalitievorming

  Politiek

Sint-Oedenrode / Meierijstad - Afgelopen woensdag werd Team Meierijstad met 11 zetels van de beschikbare 35 zetels de grootste partij van Meierijstad. Daarom neemt Team Meierijstad, met instemming van de andere politieke partijen, het initiatief om te komen tot een coalitie voor de gemeente Meierijstad.

Team Meierijstad vindt het belangrijk dat de wensen en bedenkingen van alle partijen worden gehoord. Daarom vragen zij dit weekend een onafhankelijk informateur. De informateur krijgt de opdracht te verkennen welke mogelijkheden de verkiezingsuitslag biedt.

Zorgvuldig tempo maken
De informateur zal volgende week al de eerste gesprekken met de politieke partijen voeren en zijn bevindingen in een openbaar verslag vastleggen. Het doel is om samen zorgvuldige keuzes te maken voor de komende raadsperiode van vijf jaar.  Helder is dat er ook tempo gemaakt moet worden met het oog op een voorspoedige start van de Gemeente Meierijstad.

Reageer als eerste
Meer berichten
 

Wat vindt u?

Heeft u vertrouwen in RutteIII?Reageren!
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=5227001&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=mooirooi.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=138" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>