Logo mooirooi.nl
Sybrand van Haersma Buma liep van de Knoptoren richting Odendael.  | Fotonummer: 8bdf32
Sybrand van Haersma Buma liep van de Knoptoren richting Odendael.
Politiek Meierijstad

Sybrand Buma op bezoek in Rooi

  Politiek

Sint-Oedenrode - Vrijdagmiddag 11 november kreeg Rooi bezoek van Sybrand Buma, CDA-fractievoorzitter in de Tweede Kamer en CDA-lijsttrekker voor de verkiezingen in maart 2017. Ook partijvoorzitter Ruth Peetoom was erbij, evenals een delegatie van andere CDA-vertegenwoordigers op alle niveaus.

Doelgroep van het bezoek aan Sint-Oedenrode waren de inwoners, de Rooise vrijwilligers in het bijzonder. "CDA Meierijstad staat dichtbij de burgers en wil samen met hen aan een goede toekomst voor Meierijstad werken. Ook de vele vrijwilligers zijn daarbij van groot belang" aldus de aankondiging. Het gezelschap liep vanaf de Knoptoren via de Markt richting Odendael. Velen in het CDA-groen, maar niet iedereen en ook Buma niet. "Dat doe ik bijna nooit." In Odendael kregen de christendemocraten tekst en uitleg van locatiemanager Maarten Coolen, gingen in gesprek met vrijwilligers en daarna met hen aan tafel voor het nuttigen van een maaltijd. Later op de avond stond een bezoek aan diverse sportaccommodaties op de agenda, ook in Schijndel. Meer foto's volgen!

Lees woensdag meer in DeMooiRooiKrant

Reageer als eerste
Meer berichten
 

Wat vindt u?

Heeft u vertrouwen in RutteIII?Reageren!
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=5227001&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=mooirooi.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=138" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>