Logo mooirooi.nl
  | Fotonummer: 77f365
Politiek Meierijstad

Meierijstad zet mobiele stembus in

  Politiek

Meierijstad - Om het de kiezers nog makkelijker te maken, zetten de gemeenten Schijndel, Sint-Oedenrode en Veghel een mobiele stembus in voor de herindelingsverkiezingen op woensdag 23 november. Daarnaast zijn er 42 stembureaus verdeeld over de drie gemeenten waar inwoners hun stem kunnen uitbrengen.

Veghel: De eerste stop van de mobiele stembus is aan de Rembrandtlaan bij het HOV busstation in Veghel. Met hun stempas en een geldig legitimatiebewijs kunnen kiezers daar van 07.00 tot 09.00 uur hun stem uitbrengen.  Waarnemend burgemeester Marcel Fränzel brengt om 8.45 uur een bezoekje aan de mobiele stembus en zwaait deze uit. De reis gaat vervolgens naar de kiosk op de Markt in Sint-Oedenrode,  de Markt in Schijndel, zwembad De Molen Hey in Schijndel en de Noordkade in Veghel.  

Sint-Oedenrode: Burgemeester Peter Maas brengt om 10.30 uur een bezoek aan de stembus op de Markt in Sint-Oedenrode.

Schijndel: Burgemeester Jetty Eugster neemt om 13.00 uur een kijkje in de mobiele stembus op de Markt in Schijndel.
Op alle locaties waar de mobiele stembus staat, kunnen kiezers met hun stempas en een geldig identiteitsbewijs hun stem uitbrengen.
Meer informatie over stembureaus in de gemeenten Schijndel, Sint-Oedenrode en Veghel en over de mobiele stembus vindt u via www.meierijstad.nl

Reageer als eerste
Meer berichten
 

Wat vindt u?

Heeft u vertrouwen in RutteIII?Reageren!
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=5227001&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=mooirooi.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=138" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>