Logo mooirooi.nl
  | Fotonummer: 31753b
Algemeen / Sint-Oedenrode

Gemeentelijke onderscheiding Eric Markgraaff

  Politiek

Sint-Oedenrode - Het college van burgemeester en wethouders heeft besloten om aan de heer Eric Markgraaff de Penning van Verdienste toe te kennen bij gelegenheid van zijn afscheid als voorzitter van de Stichting Jeugdvakantieweek. Dat gebeurde vandaag in het bijzijn van alle kinderen die deelnemen aan de JVW, zijn ouders, de begeleiding en de burgemeester.

Eric Markgraaff zet zich al gedurende dertig jaar in voor de Stichting Jeugdvakantieweek Sint-Oedenrode. Vijftien jaar als begeleider en vijftien jaar als organisator. Daarnaast is hij al ruim twintig jaar actief bij Budo vereniging Dai-Ippo en is hij al vele jaren betrokken bij de intocht van Sinterklaas. De Penning werd uitgereikt door burgemeester Maas voorafgaand aan de Talentenjacht in sporthal De Streepen. Eric kreeg een gemeentelijke onderscheiding en een horloge van de gemeente Sint-Oedenrode.

Reageer op dit nieuws 2
Meer berichten
 

Wat vindt u?

Heeft u vertrouwen in RutteIII?Reageren!
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=5227001&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=mooirooi.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=138" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>