Logo mooirooi.nl
De Rooise Markt  | Fotonummer: 63cc67
De Rooise Markt
Politiek Meierijstad

VVD bakkie doen?

  Politiek

Sint-Oedenrode - Wat moet er volgens u veranderen in de toekomstige gemeente Meierijstad? Wat kan er beter in Nederland? De VVD wil weten wat u bezighoudt. Onder het genot van een gratis 'bakkie' wil VVD Meierijstad met alle inwoners in gesprek. Vandaar dat iedereen van harte welkom is bij de koffietruck op de weekmarkt in Schijndel en op de Markt in Sint-Oedenrode op zaterdag 14 mei 2016.

De VVD Meierijstad wil met de inwoners van de gemeenten Veghel, Sint-Oedenrode en Schijndel gaan praten over wat voor hun belangrijk is. Ze komen luisteren naar wat er bij de mensen leeft, wat ze vinden en waar zij behoefte aan hebben. Een goed gesprek is natuurlijk altijd beter in ongedwongen sfeer! De barista zal u voorzien van heerlijke koffie, espresso, cappuccino en thee. Voor alle inwoners van Schijndel en Sint-Oedenrode (maar ook Veghel natuurlijk) is komende zaterdag dus opnieuw een uitstekend moment om onder andere met diverse raadsleden, onze lijsstrekker Harry van Rooijen voor de herindelingsverkiezingen en Tweede Kamerlid Sjoerd Potters in gesprek te gaan.

Komt u ook naar de koffietruck van de VVD in Schijndel en Sint- Oedenrode? Komende zaterdag 14 mei a.s. vanaf 10.00 uur in het centrum van Schijndel tijdens de weekmarkt en in de middag op de markt in Sint-Oedenrode! U bent meer dan welkom!

Reageer als eerste
Meer berichten
 

Wat vindt u?

Heeft u vertrouwen in RutteIII?Reageren!
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=5227001&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=mooirooi.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=138" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>