Logo mooirooi.nl
  | Fotonummer: 817646
Politie berichten

Fietser overleden bij verkeersongeval

  Politie

Meierijstad / Sint-Oedenrode - Bij een verkeersongeval aan de Deken Baekersstraat in Schijndel is donderdagochtend een 87-jarige fietser uit die plaats om het leven gekomen. De bestuurder van de auto was een dertigjarige vrouw uit Sint-Oedenrode.

Door nog onbekende oorzaak kwam de fietser rond 9.15 uur in aanrijding met een auto. De man kwam ten val en was niet aanspreekbaar. Reanimatie door de toegesnelde hulpdiensten mocht helaas niet baten. Verkeersspecialisten van de politie onderzoeken de precieze toedracht van het ongeluk.

De Schijndelaar die vanochtend verongelukte, is Lot van de Riet, vrijwilliger in de houtwerkplaats van Welzijn de Meierij. Hij staat rechts op de foto. Gisterochtend overhandigde hij nog de sleutel van de Fairtrade Bakfiets aan Arthur Rijken (links op de foto), voorzitter van Stichting Fairtrade Schijndel. Vrijwilligers van de houtwerkplaats, onder wie Van de Riet, hebben van de bakfiets een multifunctionele fiets gemaakt die prominent reclame maakt voor Fairtrade. De bakfiets is tegelijk fiets en marktkraam, en als er niet gefietst wordt, staat de bakfiets in of voor de Wereldwinkel. De bakfiets werd afgestaan door Maud Kerkhofs, zelf altijd actief voor Fairtrade Schijndel.

3 reacties
Meer berichten
 

Wat vindt u?

Ben je bang voor klimaatverandering?Reageren!
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=5227001&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=mooirooi.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=138" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>