Weer een leuke activiteit van 't Pluugske.
Weer een leuke activiteit van 't Pluugske. Foto:

’t Pluugske zoekt versterking voor haar team

Oproep

Boskant – Het jongeren- en jeugdcentrum ’t Pluugske in Boskant zoekt vrijwilligers om inloopavonden te organiseren voor de plaatselijke jeugd.

Buiten de schoolvakanties om is ‘t Pluugske geopend op woensdagavond van 19.00 uur tot 21.00 uur. Het huidige team van vrijwilligers kan daarbij nog hulp gebruiken. De doelgroep bestaat uit jongeren uit groep 7+8 en klas 1+ 2 voortgezet onderwijs. De jeugdvrijwilligers mogen 13 of ouder zijn. De taken zijn: bardienst draaien, spelmaterialen klaarzetten, organiseren van activiteiten, oogje in het zeil houden, opruimen na afloop. Het kan zijn dat je in het verleden zelf naar ’t Pluugske bent gegaan. Of misschien heb je gewoon interesse om met deze doelgroep te werken. Ga dan het team versterken, want gezelligheid staat hoog in het vaandel bij de vrijwilligers. 

Behalve een jeugdvrijwilliger zoeken ze ook nog een activiteitenbegeleider/ ster. Daarbij zijn de taken het bedenken en mee- organiseren van activiteiten, 4 of 5 per jaar. Welke activiteiten zou jij voor de doelgroep kunnen bedenken? Dit kan zowel binnen als buiten ‘t Pluugske zijn. Ook iemand die eenmalig een activiteit wil organiseren vragen ze contact op te nemen.
Lijkt het je leuk om het enthousiaste team te komen versterken? Neem dan snel contact op. “Pluugske Boskant” is op Facebook te vinden of loop gezellig lopen op een woensdagavond. Email: pluugske@gmail.com, Tel. 0683379050

Afbeelding