Afbeelding
Foto: Jos van Nunen

Laat je toezingen door Nico v/d Wetering

Oproep

Sint-Oedenrode – Komende woensdag van 14.00 tot 16.00 uur zit Nico van de Wetering op de redactie van MooiRooi om u toe te zingen. De enige tegenprestatie is dat u zich inschrijft voor MooiRooi Plus! Behalve een muzikale verrassing krijgen de inschrijvers ook nog het Brabantse Leesplenkske en twee stickers van 'Ik kom uit Brabant'. Een mooie geste van onze bekende zanger!

Nico van de Wetering maakt zich hard voor het platform MooiRooi Plus. Daar schreef hij onderstaande column over….

Reeds 10 jaar al komt de gratis MooiRooiKrant bij ieder postadres in Rooi wekelijks binnen. Gratis is niet vanzelfsprekend, zeker niet nu in de coronatijd. Graag wil ik een poging doen om wat meer inwoners van ons dorp lid te maken van MooiRooi Plus.

De opbrengst komt voor de volle 100% ten goede aan DeMooiRooiKrant en is nodig om de krant en het nieuws te kunnen blijven verzorgen, zoals dat nu gebeurt. Ze hebben de steun nodig van heel Rooi. Enkele honderden Rooienaren gaven zich al op, maar dat is nog bij lange na niet voldoende. De krant valt op ruim 8000 adressen binnen en zo’n 3500 kranten worden in de regio verspreid, dus zijn er ook ruim 8000 kandidaten om lid te worden van het MooiRooi Plus pakket! Vanaf het najaar komen ze met interessante kortingen en leuke acties voor de deelnemers.

Op woensdag 17 juni zal ik aanwezig zijn bij de redactie van de krant aan de Heuvel, om een lied voor U te zingen als U zich dan opgeeft voor het MooiRooi Plus platform. Van 14.00 uur tot 16.00 uur zal dit plaatsvinden.
U kunt een lied kiezen uit een map met ruim 100 titels. Samen het lied zingen kan natuurlijk ook. De redactie van de krant zal ook aanwezig zijn, om eventueel te helpen bij het invullen van het inschrijvingsformulier. Misschien gaan ze ook wel een stukje mee zingen, alhoewel ik hoop dat Jeroen (hoofdredacteur) dat niet zal doen, want dat schijnt echt verschrikkelijk te zijn.

De koffie staat klaar en we hopen op een goede opkomst. Het gaat tenslotte om het voortbestaan van DeMooiRooiKrant, onze krant.

’n Hendje vol hulp is bitter es ’n karrevracht aon alleen maar praot.