Afbeelding

Talentenontwikkelingsprogramma voor jongeren online van start

Oproep

Sint-Oedenrode - Binnen het Sint-Oedenrode is jongerencentrum HONK1224 onder jongeren een begrip. Nu het jongerencentrum in verband met de corona-maatregelen gesloten is, proberen ze dit op te vangen door op straat en online toch in contact te blijven met de jongeren. Dit is ook belangrijk voor hen in deze moeilijke tijd.

Het plan voor een nieuw talentenontwikkelingsprogramma zat er al aan te komen, tot we onze deuren tijdelijk moesten sluiten. Gelukkig zijn ze bij HONK1224 niet voor een gat te vangen en gaan ze nu per direct online met dit programma van start! Maandag is met de “Talent Challenge Day” de start gemaakt aan het programma voor en door de jongeren uit Meierijstad.
Binnen dit programma willen ze jongeren uitdagen en inspireren om samen op zoek gaan naar hun drijfveren, talenten en dromen. Ze maken er online een energieke gezellige avond van met leuke korte oefeningen en persoonlijke stellingen. Ze hopen dat ieder zich open durft te stellen in “Wie ben je en wat wil je worden of zijn?” Met quotes als “let your faith be bigger than your fear” ofwel: laat je vertrouwen groter zijn dan je angst en “Een goed begin is stoppen met het halve werk” proberen ze jongeren alvast te inspireren en vragen ze: Daag jij jezelf uit? Doe mee met de Talent Challenge Day en meld je aan!

Denk je nu zelf of kent u jongeren tussen de 12 en 24 die hier nog graag aan deel zouden nemen? Neem dan nog snel contact op met een van onze jongerenwerkers via: 0645770141. Ze starten deze woensdag 8 april al! Maar bij succes gaat dit zeker een vervolg krijgen.