Afbeelding
Foto: Henri van Hoorn

Rooi Helpt Rooi

Oproep Coronavirus

Sint-Oedenrode - Help de horeca! Help de plaatselijke middenstand! Help elkaar! In deze barre coronatijden moeten we niet alleen op ons zelf zijn aangewezen.

Natuurlijk, we moeten sociale contacten zoveel mogelijk vermijden om het virus niet nog verder te verspreiden, maar dat wil niet zeggen dat we elkaar niet kunnen helpen. Bovenal moeten we klaar staan voor de mensen die ziek zijn. Degene die ernstig ziek zijn, zijn in de goede deskundige handen van het zorgpersoneel. Zij staan 24 uur per dag klaar om Nederland uit het moeras te trekken, om mensenlevens te redden. Maar er zijn ook veel Rooienaren die thuis moeten uitzieken. Denk er eens over na hoe je hen kunt helpen en zet je gedachten om in daden.

Gezondheid gaat boven alles. Maar ook economisch gezien staan we voor een enorme opgave. ZZP’ers kunnen amper het hoofd boven water houden, vrijwel alle bedrijven zien omzetten teruglopen of totaal wegvallen, horecazaken hebben moeten sluiten en de winkelstraten zijn vrijwel leeg, waardoor ook de winkeliers verder in het drijfzand zakken. Nu is de tijd om te laten zien dat we een hechte gemeenschap zijn. Dit is het moment om voor elkaar klaar te staan. Op welke manier dan ook…

Win een waardebon van Natuurlijk! Sint-Oedenrode

‘Koop iedere week in Rooi bloemen, voor jezelf.’ Zomaar een idee van een betrokken Rooienaar. Om de Rooise middenstand een hart onder de riem te steken. Nog een goede ingeving van één van de lezers van MooiRooi.nl: ‘Heb je nog Rooise horecamunten over? Lever ze dan in bij je favoriete café.’ Of wat dacht je van deze: ‘Met mijn bakfiets ga ik boodschappen doen voor mijn buren.’ Het zijn allemaal ideeën om elkaar te helpen. Op welk vlak ook. DeMooiRooiKrant wil al die ideeën verzamelen en onder de noemer Rooi Helpt Rooi delen met de rest van Sint-Oedenrode. Heb jij een briljant idee om je Rooise medemens de helpende hand te bieden? Stuur dat naar redactie@demooirooikrant.nl of app naar de MooiRooi Hotline: 06-89970555.

Het beste idee wordt beloond met een Natuurlijk! Sint-Oedenrode waardebon t.w.v. €50,-. Beschikbaar gesteld door Natuurlijk! Sint-Oedenrode. Deze bon is alleen te besteden in Sint-Oedenrode! Doe mee aan Rooi Helpt Rooi!

Afbeelding