Afbeelding

Online Wedden Op Sport, Weldra Legaal In Nederland

Ingezonden Ingezonden

Sinds jaren is in Den Haag de discussie aan de gang over het al dan niet legaliseren van het online gokken. De beslissing viel ondertussen. Binnenkort worden de eerste licenties aan online goksites verdeeld.

Er breken gouden tijden aan voor bookmakers. Wedden op sport en spel is van alle tijden. Maar nu de virtuele deuren naar het internet openen worden de mogelijkheden onbeperkt.

Sport wedden Online, Wie Is Voor En Wie Is Tegen?
Eigenlijk hebben we in Nederland al een tijdje een legale bookmaker online. De Nationale Loterij heeft een site van zijn TOTO spel online gezet. Deze site is het brave broertje van het internationale bookmaker-geweld dat ons te wachten staat. Deze nieuwe commerciële goksites zullen het hoofd van de gokkers op hol willen brengen met aanlokkelijke bonussen en promoties. Als je zin zou hebben, lees dan eerst en vooral de voorwaarden die aan die bonussen verbonden zijn. Je koopt namelijk makkelijk een kat in een zak. Als je deze link, sportweddenschappen, volgt zie je hoe het in de praktijk te werk gaat bij het sportwedden en krijg je meteen een aantal voorbeelden van de bonussen. Ben je geboeid en denk je aan spelen? Dan vind je hier ongetwijfeld gepast advies: 

Strategieën | Winnen met Succesvolle Strategie
De tegenstanders van de gokwet hadden een sterk argument om de goksites tegen te houden in Nederland. Ze waarschuwden voor de piraten en oplichters die vrije baan zouden krijgen voor de argeloze Nederlanders. De wetgever vond hier het ideale antwoord op en besliste dat een goksite een Nederlandse vergunning zal moeten hebben van de Nederlandse Kansspelautoriteit. Deze zal voor ze een licentie toekent een grondig onderzoek naar het casino of de bookmaker voeren. En ze voegden er nog aan toe dat de online bookmakers die zonder een licentie al toegang gaven aan Nederlandse spelers voor een periode zullen geweerd worden. De sites waarbij je in het verleden al kon aanmelden als Nederlander zullen dus eerst even op de wachtlijst geplaatst worden. Verneem je graag wat meer over de wettelijke regelingen? Dan kan je hier alle informatie vinden: Bescherming deelnemers (online) kansspelen

Hou zeker je budget in de gaten
Het allerbelangrijkste dat een gelegenheidsgokker in het oog moet houden is zijn budget. Doe je dat niet dan wordt je hobby een nachtmerrie. Je grenzen stellen is onontbeerlijk. Ze niet overschrijden is nog meer van belang. Voel je toch de aandrang om meer geld uit te geven dan wat je daadwerkelijk kan missen? Roep dan hulp in. Er zijn een aantal gerenommeerde instanties die daar echt wel weg mee kunnen. Vraag het gerust aan je huisarts.

Stel jezelf de vraag: heb je alles onder controle?
Dan kan je lang plezier beleven aan een occasioneel gokje op jouw favoriet website. Die voetbalwedstrijd wordt dan nog net iets leuker en vooral spannender. Maar voor je eigen veiligheid, doe het bij een bonafide online bookmaker die een officiële Nederlandse licentie op zak zal hebben.