Afbeelding

Openslaande garagedeuren, de ideale oplossing voor een betaalbare prijs!

Ingezonden Ingezonden

Heeft u altijd last van kou in de garage of nog zo’n onhandige ouderwetse metalen kanteldeur? Zoekt u meer gebruiksgemak of is uw huidige garagedeur simpelweg aan vervanging toe? Dan is het tijd voor iets nieuws. Openslaande garagedeuren van Different Doors bieden u de oplossing. Perfect geïsoleerde garagedeuren, met hoogwaardige veiligheidsvoorzieningen. Daarnaast krijgt u standaard 10 jaar garantie. Kortom, openslaande garagedeuren waar u jarenlang plezier van heeft.

Creëer een bijzondere uitstraling met openslaande deuren
Openslaande garagedeuren zijn ideaal voor het hele gezin, er kan namelijk eenvoudig met de fiets/scooter/motor doorheen gelopen worden. We adviseren daarin graag. Different Doors produceert openslaande garagedeuren volledig op maat.
Samen met u gaan we in gesprek om alle verschillende opties te doorlopen. Denk hierbij aan kleuren voor zowel de deuren, het kozijn of zelfs de scharnieren. Ook kunt u kiezen voor hoogwaardig HR++ glas in de deuren dat horizontaal of verticaal geplaatst kan worden. Alles is mogelijk! Creëer een bijzondere uitstraling en verhoog uw woningwaarde dankzij een prachtige nieuwe openslaande garagedeur.

Bij Different Doors kunt u kiezen uit twee soorten openslaande garagedeuren, onderhoudsarme openslaande garagedeuren of houten openslaande garagedeuren. Wij leggen u graag de verschillen uit. Waarom kiezen voor een onderhoudsarme openslaande garagedeur?
Volledig op maat gemaakte, perfect geïsoleerde en inbraak werende garagedeuren met een hoog gebruiksgemak. Dat zijn onderhoudsarme openslaande garagedeuren van Different Doors. Deze gebruiksvriendelijke garagedeuren worden gemaakt van stalen panelen en aluminium kozijnen. In vergelijking met bijvoorbeeld kunststof deuren is staal en aluminium hoogwaardiger van kwaliteit. Onderhoudsarm wil zeggen, u heeft er geen omkijken meer naar.

De voordelen van onderhoudsarme openslaande garagedeuren:

  • Modern en tijdloos
  • Hoogwaardige isolatiewaarde en extreem veilig
  • Altijd 100% maatwerk
  • Plaatsing vaak al binnen 4 uur
  • 10 jaar garantie


Bekijkt u hier onze onderhoudsarme openslaande garagedeuren 

Waarom kiezen voor een houten openslaande garagedeur?
Houten openslaande garagedeuren geven uw woning een extra stijlvolle uitstraling dankzij subtiele details en een hoogwaardige afwerking. Deze garagedeuren worden volledig op maat gemaakt waardoor er vele keuzes mogelijk zijn. Alle RAL-kleuren zijn mogelijk, waardoor er altijd een perfecte match kan worden gecreëerd met uw woning en of bestaande kozijnen. Heeft u graag natuurlijk licht in de garage? Dan kunnen er optioneel raampartijen in de deuren verwerkt worden.

De voordelen van houten openslaande garagedeuren:

  • Perfecte isolatie en veiligheidsopties
  • Prachtige uitstraling
  • Altijd 100% maatwerk
  • 10 jaar garantie
  • Plaatsing binnen één dag, vaak al binnen 4 uur


Bekijkt u hier onze houten openslaande garagedeuren

97% van onze klanten beveelt Different Doors aan
Different Doors werkt met vrijblijvende afspraken aan huis. Samen met u wordt de beste oplossing gekozen, passend bij uw budget, wensen en eisen. Door constant te innoveren worden openslaande garagedeuren gerealiseerd die u nergens anders ziet. Met eigen montageteams wordt er een perfecte installatie gegarandeerd met maar liefst 10 jaar garantie. Mede daardoor krijgt Different Doors op basis van meer dan 800 klantervaringen een 9,7 als beoordeling.

  1. Vrijblijvende afspraken aan huis
  2. Offerte op maat, op basis van uw wensen en eisen
  3. Professioneel team van echte vakspecialisten
  4. 10 jaar garantie op alle garagedeuren
  5. Alleen garagedeuren met de beste prijs/kwaliteitsverhouding

Direct besparen én uw woningwaarde verhogen? Kies voor een openslaande garagedeur van Different Doors
Een nieuwe garagedeur vergt uiteraard een investering. Dat is dan tevens ook meteen een investering in uw woning. U bespaart direct op energiekosten door de hoge isolatiewaarde. Creëer daarnaast een unieke uitstraling en gebruiksgemak die uw woning nog aantrekkelijker maakt. Hierdoor wordt uw woningwaarde op eenvoudige wijze verhoogd. Een openslaande garagedeur van Different Doors is een investering voor de toekomst.

Wilt u meer informatie ontvangen of bent u juist op zoek naar meer inspiratie? Bekijkt u dan de website van Different Doors

Afbeelding