Afbeelding

Back to work: maak een frisse start na de vakantie

Ingezonden Ingezonden

September staat in het teken van een frisse start. Als het goed is ben je weer helemaal opgeladen tijdens de vakantie. Het is daarom de hoogste tijd om weer vol goede moed aan het werk te gaan.

Zodra je weer aan het werk of naar school gaat heb je veel spullen nodig. Vaak is het lastig om iets te vinden wat echt helemaal naar wens is of bij je past. Of misschien heb je wel een bedrijf en wil je meteen de kans pakken om er je logo op te zetten. In deze situaties kan je er ook aan denken om kantoorartikelen te bedrukken met jouw bedrijfslogo of een eigen ontwerp. Wij geven graag een aantal voorbeelden.

Een warm welkom met een persoonlijk kaartje

Geef je werknemers een warm welkom met een persoonlijk kaartje. Je kunt hiervoor goedkoop ansichtkaarten drukken met een welcome back boodschap. Om het persoonlijk te maken kun je ook nog een handgeschreven tekst toevoegen. Een andere manier om het kaartje persoonlijk te maken is om een QR-code toe te voegen die naar een videoboodschap linkt. Kleine moeite, groot gebaar!

Notitieblokken bedrukken met bedrijfslogo

Wat ook bij een frisse start hoort? Een nieuw notitieblokje! Je kunt notieblokken bedrukken met een logo of eigen ontwerp. Wil je liever boekjes in plaats van notitieblokjes? Dan kan je ook voor notitieboeken met hardcover gaan. Deze zijn er in voordelige en in luxe varianten. Ook heb je de keuze uit vele kleuren covers.

Een eigen bureauplanner samenstellen

Bureauplanners zijn momenteel erg hip. Ze hebben elke week een afscheurbare pagina, waar je plannen en notities op kunt noteren. Je kunt ze gebruiken voor je weekplanning. Daarnaast is er vaak ruimte gereserveerd om snelle notities op te maken. Bureauplanner kan je kant en klaar bestellen, maar je kunt ze ook zelf bedrukken. Hiermee kun je de afscheurbare pagina’s helemaal indelen zoals je zelf wilt!

Essentials: goede pennen

Pennen gebruik je op kantoor of school dagelijks. Daarom is het belangrijk om met een goed schrijvende pen voor de dag te komen. Je kunt uit vele soorten pennen kiezen en er eventueel een eigen tekst of logo op bedrukken. Omdat je zoveel keuze hebt, kan je helemaal zelf bepalen wat je belangrijk vindt of welke pen je lekker vindt schrijven.