Familie Koot werd goed in het zonnetje gezet.
Familie Koot werd goed in het zonnetje gezet. Foto: Jos van Nunen

100-Jaar-parade door de Hertog Janstraat

Human Interest Human interest

Sint-Oedenrode – Het had zo’n mooi feest moeten worden. Bas Koot had er zoveel zin in, om met zijn gezin veel mensen uit te nodigen. Maar ook hier gooide corona roet in het eten. Toch zorgde het ook weer voor iets moois. Op woensdagavond zorgde vrienden voor een verrassing: een 100-jaar-parade door de eigen straat.

Met het gezin als stralend middelpunt. Waarom een 100-jaar-parade? Dit jaar worden Bas (2 december jarig), zijn Patroeska (12 december jarig) en de kinderen gezamenlijk 100 jaar. Dat is best bijzonder, maar als je dan ook nog 12,5 jaar getrouwd bent. Ja, dan wil je het liefst de voetjes van de vloer. Een drive-in feest is echter een perfecte vervanger. Wat is het leuk als je vrienden één voor één per auto door de straat komen. Samen even lachen, wat drinken en lallen en dan weer door. Op naar de volgende!

Bereik jij samen met je gezin ook een bijzondere leeftijd? Word je gezamenlijk bijvoorbeeld 100, 200, 250 of een nog hoger rond getal? Stuur dan een mail naar redactie@demooirooikrant.nl 

Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding