Jong en oud gaan meedoen!
Jong en oud gaan meedoen! Foto: Jeroen van de Sande

Plekje in de Telegraaf voor initiatief om 2020 weg te blazen

Human Interest Human interest

Sint-Oedenrode – Deze week kwam DeMooiRooiKrant op de voorpagina met het initiatief om het jaar 2020 weg te blazen. Dat is ook de Telegraaf opgevallen. Het belde naar Rooi voor een artikel en dat kreeg een plek in de zaterdageditie.

Dat geeft aan hoe origineel het idee is van MooiRooi en Leuk da ge d’r band. Inmiddels hebben al zo’n 200 muzikanten zich aangemeld en de teller blijft oplopen. Als je op 27 december vanaf 13.20 uur je hoofd uit het raam steekt, waar ook in Sint-Oedenrode, Boskant, Olland en Nijnsel, dan is het de bedoeling dat je muziek hoort.

Als je ook mee wilt doen, stuur dan voor 4 december een mailtje naar info@leukdagedrband.nl en vermeld daarin met welke groep/of eenling je wilt inschrijven en welke locatie je voorkeur heeft. Je mag zelf bepalen welke nummers je gaat spelen. In december gaat de organisatie op basis van de aanmeldingen een indeling maken welke muzikant/muziekgroep waar in Rooi speelt. Daarbij houden ze zoveel mogelijk rekening met jullie voorkeuren en zullen ze groepen zo plaatsen dat men geen ‘last’ van elkaar heeft.

Het artikel staat op pagina 11.