Dirk Lammers
Dirk Lammers Foto: Jos van Nunen

“De wil is er en dat is de helft van het succes”

Human Interest Human interest

Sint-Oedenrode - De herinrichting van de Markt is één van de projecten waar Sint-Oedenrode reikhalzend naar uitkijkt. Toch is het maar één van de speerpunten van gemeente en Natuurlijk! Sint-Oedenrode (N!SO). Dirk Lammers moet de spin in het web worden bij het helpen om Sint-Oedenrode een boost te geven. Het moet meer gaan bruisen. Ga daar maar eens aan staan! DeMooiRooiKrant hoorde de naam van de nieuwe projectmanager onlangs voor het eerst voorbij komen en vroeg zich af wie deze persoon is. Daarom troffen we hem bewust op de kiosk.

Stel je eens voor aan het Rooise publiek…
“Mijn naam is Dirk Lammers, 44 jaar, getrouwd en samen hebben we drie dochters. We zijn woonachtig in Veghel. Ik heb gestudeerd aan de Hogere Hotelschool in Maastricht en ben daarna de retail ingegaan. Ik heb bij meerdere landelijke retailformules verschillende managementfuncties bekleed. Sinds juli 2018 ben ik actief als centrummanager in Veghel en sinds september 2020 als projectmanager voor Natuurlijk! Sint Oedenrode.”

Wat doet de projectmanager van N!SO?
“Vanuit mijn rol als projectmanager ben ik verantwoordelijk voor verschillende projecten. Denk bijvoorbeeld aan het aanpakken van leegstand - ik ben gesprekspartner voor stichting VOLOP - de herinrichting van de Markt en de introductie van een BIZ (bedrijven investeringszone) die op termijn de reclamebelasting gaat vervangen.”

Lees woensdag verder in DeMooiRooiKrant