Jeroen Pauw
Jeroen Pauw Foto:

Pauw interviewt kinderen overleden Roois echtpaar

Human Interest Human interest

Sint-Oedenrode – Jeroen Pauw start vanavond zijn nieuwe talkshow ‘Pauw komt binnen’. In deze eerste aflevering interviewt hij de kinderen van Ad en Maria Buiting. Het echtpaar uit Sint-Oedenrode overleed aan het begin van de corona-uitbraak.

De talkshow zal iedere keer op een andere locatie plaatsvinden. Dit keer strijkt het programma van BNN/VARA neer in het Radboud ziekenhuis te Nijmegen. Met verschillende mensen – waaronder ook zorgprofessionials – spreekt Pauw over de impact van het coronavirus. Patty, Marieke en Suzanne Buiting worden dus ook geïnterviewd. De uitzending begint om 22.20 uur op NPO1.

Jeroen Pauw: “Ik heb bijna 15 jaar met veel plezier de dagelijkse talkshow gedaan en alle onderwerpen die het nieuws bepaalden zijn langsgekomen. Maar niet altijd met alle betrokkenen, omdat er altijd mensen zijn die niet aan de talkshowtafel kunnen komen, omdat ze ziek zijn of gevangen zitten of in een verpleeghuis bivakkeren. Daarom wil ik graag ook de mensen spreken over wie het in de talkshow al die jaren ging, zonder dat ze erbij konden zijn.”