Logo mooirooi.nl
  | Fotonummer: bda863
Kunst en Cultuur

Vrijwilligers in hart en nieren

  Human Interest

Sint-Oedenrode - Joke v.d. Laak en Gerry Clabbers zijn inmiddels vaste gezichten van de Boeken- en Platenbeurs. Vooral Gerry. Zij heeft nog geen enkele keer gemist en is er dit jaar voor de 26e keer bij. Samen zijn ze het eens over het succes: "Het is ontzettend gezellig en fijn samen."

De Boeken- en Platenbeurs wordt dit jaar voor de 26e keer gehouden. Stichting Behoud Martinuskerk is al maanden druk bezig met de voorbereidingen. Op zaterdag 18 en zondag 19 februari wordt de Odaschool omgetoverd tot een boeken-walhalla. Joke begint enthousiast te vertellen. "Ik ben er even tussenuit geweest, maar de laatste jaren ben ik er weer bij. Net als al die andere vrijwilligers. We bouwen echt iets moois op samen. Er zijn heel veel mensen die het al heel lang doen. De veroudering slaat daardoor een beetje toe. We moeten daarom heel trots en zuinig zijn op de vrijwilligers die we hebben." Gerry is het volkomen met haar eens.

Lees woensdag meer in DeMooiRooiKrant

3 reacties
Meer berichten
 

Wat vindt u?

De Rooise Markt is nodig aan een opknapbeurt toe.Reageren!
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=5227001&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=mooirooi.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=138" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>