Wie heeft hier meer informatie over.
Wie heeft hier meer informatie over.

Wie had er les van Harry van Esch en wie van Broer van Houtum ?

Historie Historie

Sint-Oedenrode – Harry van Esch en Broer van Houtum waren in de jaren ‘60 en ’70 grootheden op het gebied van de muziek. Beiden gaven ze onder andere gitaarlessen. Dat deed ook Wim Foolen bij Gitaarclub Antonio, maar daar is genoeg materiaal van verzameld. Het gaat alleen om de andere  twee muzikanten en de groepen die ze begeleiden

Nu zijn ze voor het boek ‘Zo klonk Rooi’ (jaren ’60-’70) op zoek naar mensen die verhalen hebben over deze twee muzikale mensen. Vragen die de schrijvers graag beantwoord hebben, Waar vond de repetitie plaats? Waar waren uitvoeringen? Welke soorten muziek werden aangeleerd. Ook leuke herinneringen en foto’s zijn welkom.
Ook vragen de samenstellers van het boek zich af of er mensen zijn die een verhaal hebben bij de muziekgroep op de foto. Wie zijn het?

Voor het boek ‘Zo klonk Rooi’ (jaren ’60-’70) is de organisatie steeds zoekende naar sponsoren. Voor een bedrag van €50,- krijgen ze in het najaar het boek, waarin dan een vermelding staat van de donateurs. Verder is de organisatie nog op zoek naar een paar mensen die graag schrijven en begaan zijn met het onderwerp en met de Nederlands taal.  

Je kunt contact zoeken met Nico, de organisator, middels het volgende e-mail adres: info@nicovandewetering.nl