The Dynamite Shadows.
The Dynamite Shadows.

Muzikale sponsors gezocht

Historie Historie

Sint-Oedenrode – Zoals iedereen inmiddels weet is er een boek in de maak waarin alle muziekactiviteiten in Sint-Oedenrode (Boskant, Olland en Nijnsel) komen te staan. De organisatie is op zoek naar mensen en groepen die in de jaren ’60- ’70 op één of andere manier muziek maakten. Verhalen en foto’s zijn daarom zeer welkom. ‘Stuur ze aub in!’ zo luidt de noodkreet. Verder zoekt de organisatie sponsors die bereid zijn om een boek van tevoren te kopen voor een bedrag van 50 euro.

Men krijgt dan een nota (incl. btw) en de sponsor krijgt een naamsvermelding in het boek. Het boek wordt dan t.z.t bij degene thuisbezorgd. Het boek gaat straks ongeveer €23,- kosten. De organisatie vraagt naar de adresgegevens, om die er in de mail erbij te vermelden.
Ben je dus geïnteresseerd, zowel als particulier of als bedrijf? Stuur dan een mailtje naar onderstaand mailadres dan krijg je de nota per mail toegestuurd. Uiteraard ontvangt de organisatie ook graag foto’s en / of verhalen uit die muzikale tijd.

De titel van het boek is: Zo klonk Rooi (jaren ’60-’70). “We hopen op een brede steun”, laat de organisatie weten. Mail naar: info@nicovandewetering.nl