Afbeelding
Foto: Jos van Nunen

Rechtstreeks telefoonnummer voor plannen afspraak herhaalprik 65-plussers

Gezondheid

Ben je 65 jaar of ouder, woon je in het werkgebied van GGD Hart voor Brabant en heb je nog geen afspraak voor een herhaalprik? Neem dan rechtstreeks contact met de GGD Hart voor Brabant via het telefoonnummer 085-0871334. Wij helpen je dan bij het maken van de afspraak bij een van de zeven vaccinatielocaties in ons werkgebied. Ook roepen we kinderen, buren of kennissen van deze groep ouderen op om hen op deze mogelijkheid te attenderen. 

Lastig om afspraak te maken
De start herhaalprikcampagne is in volle gang en de komende periode worden er telkens nieuwe leeftijdsgroepen opgeroepen om een afspraak te maken. GGD Hart van Brabant krijgt signalen van 65-plussers die aan de beurt zijn voor een herhaalprik en een uitnodiging hebben ontvangen van het RIVM, dat het lastig is om een telefonische afspraak te maken.

Rechtstreeks nummer GGD Hart voor Brabant
Sommige ouderen vinden het lastig om online een afspraak te maken, beschikken niet over een DigiD en hebben weinig tot geen ervaring met internet. Ook lukte het telefonisch inplannen van de afspraak soms niet omdat het afgelopen weken lastig was om het Landelijke Vaccinatie Afsprakennummer te bereiken. Wij willen deze 65-plussers graag helpen en bieden daarom de mogelijkheid om rechtstreeks contact op te nemen met GGD Hart voor Brabant via telefoonnummer 085-0871334.

Let op: deze mogelijkheid geldt ALLEEN als je 65 jaar of ouder bent, woont in het werkgebied van GGD Hart voor Brabant en nog GEEN afspraak hebt voor de herhaalprik.