Sporthal de Streepen
Sporthal de Streepen Foto: Jimmy Vorstenbosch

Griepvaccinaties komen er aan

Gezondheid Gezondheid

Sint-Oedenrode - Op 29 oktober en 5 november vinden de jaarlijkse griepvaccinaties plaats. Inwoners van Sint-Oedenrode die in aanmerking komen voor de griepvaccinatie ontvangen in de week van 12 oktober hiervoor een uitnodiging.

Vanwege de Corona uitbraak verloopt de jaarlijkse griepvaccinatie anders dan mensen van de Rooise huisartsen gewend bent. De huisartsen uit Sint-Oedenrode hebben ervoor gekozen om de griepvaccinaties dit jaar gezamenlijk te organiseren in sporthal de Streepen, om de anderhalve meter maatregel te kunnen garanderen. Namens huisartsenpraktijken Vogelenzang (voorheen van Osch en van Kempen) , Rijckehoef en Neulstraat willen ze betreffende personen graag uitnodigen voor de jaarlijkse griepvaccinatie.
In plaats van de vaccinaties in de praktijken plaats te laten vinden, nodigen ze mensen dus uit om naar sporthal de Streepen te komen. De artsen verzoeken nadrukkelijk om een mondkapje te dragen.

“U zult begrijpen dat dit een grootschalige organisatie is en we verzoeken u daarom om op de aangegeven tijd aanwezig te zijn. Op de uitnodiging staat een datum en een ‘tijdslot’. Graag zien wij u op de aangegeven tijd. Valt u ook in de leeftijdscategorie 73-79 jaar? Dan zal bij uw uitnodiging ook een uitnodiging zitten voor een pneumokokkenvaccinatie. Wij vragen u de brief(ven) mee te brengen als u naar de sporthal komt”, laten de huisartsenpraktijken Vogelenzang (voorheen van Osch en van Kempen), Rijckehoef en Neulstraat te Sint-Oedenrode weten.