Afbeelding
Foto: Hans van den Wijngaard

We zijn er bijna; nog 250 aanmeldingen te gaan!

Gemeentenieuws Gemeentenieuws

Meierijstad - Op 21 september was de deadline voor de glasvezelcampagne in Meierijstad en Boxtel. Een mooi aantal inwoners heeft een abonnement afgesloten bij e´e´n van de telecomaanbieders, maar we zijn er nog niet. We hebben nog 250 aanmeldingen nodig om te kunnen starten met de aanleg van het glasvezelnetwerk. 

Wat betekent dit voor de glasvezelcampagne? Het doel van DELTA Fiber Netwerk is en blijft om zoveel mogelijk mensen te voorzien van glasvezel. Daarom hebben wij besloten om de glasvezelcampagne te verlengen tot 16 oktober. Mede dankzij de inzet van ambassadeurs en lokale verkopers hebben we al een mooi percentage bereikt. We hopen dat de inwoners die zich al hebben aangemeld ook alle buren, vrienden en familie overtuigen van de voordelen van glasvezel. Samen zorgen we voor voldoende aanmeldingen!

Inwoners worden persoonlijk geïnformeerd 

Na 16 oktober worden inwoners geïnformeerd over de uitslag. De laatste informatie vindt men ook op de website gavoorglasvezel.nl

Als je je al hebt aangemeld; super! Je aanmelding blijft geldig. Je gaat uiteraard pas betalen als je de aansluiting in huis hebt. Heb je je nog niet aangemeld, maar wil je wel graag glasvezel? Aanmelden kan nog steeds bij de lokale verkopers en online bij e´e´n van de vier telecomaanbieders: Caiway, Delta, Helden van Nu of Online.nl. Kijk voor meer informatie op gavoorglasvezel.nl.