Afbeelding
Foto:

Rooice weer in beweging

Evenementen Evenementen

Sint-Oedenrode - “Rooice wordt een jaar uitgesteld” was vorig jaar november de kop van het laatste artikel over Rooice in DeMooiRooiKrant.

Het bestuur van Rooice gaf aan in 2022 er weer vol voor te gaan en is inmiddels ook weer enkele vergaderingen verder. De sponsoren die vorig jaar toegezegd hadden zijn weer benaderd, de werkgroepen worden weer opgetuigd en de zoektocht naar vrijwilligers en nieuwe sponsoren is weer volop in beweging.

Ook de organisatie wordt geconfronteerd met verschillende prijsverhogingen en aanpassingen, dus naarstig op zoek naar sponsoren, particulieren en bedrijven die het evenement een warm hart toedragen, meld je dus gerust aan via de site www.rooice.nl of stuur een mail naar sponsoren@rooice.nl

Voor een evenement dat drie weken duurt zijn vele vrijwilligers nodig, dus bij deze roepen we alle clubs, verenigingen, stichtingen, buurtverenigingen, vriendengroepen en inwoners op om daar waar mogelijk te komen helpen. We hebben op velerlei gebied ondersteuning nodig, bijvoorbeeld horeca, kassa, opbouw, beveiliging, controle, begeleiding etc. Ook hiervoor kun je je aanmelden via www.rooice.nl of via mail naar vrijwilligers@rooice.nl. We nemen dan zo snel mogelijk contact met je op.

Wil je meer informatie over Rooice, bel gerust met het secretariaat: 06-30960621