Afbeelding

Rooice in de ijskast

Evenementen Evenementen

Sint-Oedenrode - En toen? Toen werd het oktober en werden alle plannen van het schaatsevenement Rooice letterlijk in de ijskast gezet door de nieuwe regels. Want helaas, hoe graag de complete werkgroep van Rooice het ook zou willen, deze bizarre tijd werkt niet mee. 

“Het allerbelangrijkst vinden we dat we moreel gezien niet de verantwoording moeten willen nemen om onnodig risico te lopen. Daarbij is een schaatsbaan voor 30 mensen niet rendabel. En de verwachting is dat die groep komende periode niet veel groter wordt”, laat de werkgroep weten. 

“We moeten dan ook met pijn in ons hart via deze weg laten weten dat de schaatsbaan definitief niet door zal gaan eind dit jaar, maar we geven zéker niet op. We geven er een positieve draai aan, want nu hebben we samen ook meer tijd om de coolste schaatsbaan van Nederland te organiseren!”
De organisatie wil nu volgend jaar een schaatsbaan met een gezellige Rooise winterse beleving eromheen. “Daar gaan ze voor! Wil jij dit ook? We zoeken nog (meer) vrienden, sponsoren en natuurlijk vrijwilligers die samen met ons deze droom werkelijkheid gaan maken. Blijf de website www.rooice.nl volgen voor alle nieuwtjes en informatie, we houden je ook op de hoogte via Facebook en Instagram. Heb je vragen, stel ze gerust op info@rooice.nl. Winter,Warm,Welkom in 2021!”