Afbeelding
Foto: Jeroen van de Sande

Online modeshow voor Rooi Fashion Weekend

Evenementen Evenementen

Sint-Oedenrode - De Rooise DJ en producer Sophie Francis heeft tienduizenden fans over de hele wereld. Check haar Instagrampagina #sophiefrancismusic en zie wat ze doorgaans losmaakt. Al die mensen moeten haar de laatste maanden missen en dat doet pijn. Ook voor de artiest zelf. Het liefst staat Sophie Francis voor een dansende menigte. Om het gevoel weer een klein beetje te ervaren zat ze woensdagmiddag aan de knoppen. Niet in een studio of volle discotheek, maar op de Rooise kiosk en dat verraste nogal wat voorbijgangers.

Sophie Francis is de hoofdrolspeler in een videoclip voor het Rooi Fashion Weekend van 25, 26 en 27 september. Daarvoor werd ze gevraagd door organisator Natuurlijk! Sint-Oedenrode. Daar sprongen ze een gat in de lucht toen ze volmondig ‘ja!’ zei. Cameraman Emile Kalmann kon zich uit gaan leven en dan heeft hij aan Sophie Francis een goede. In de videoclip staat niet alleen de Rooise DJ centraal. Ook deelnemende Rooise kledingzaken vervullen een belangrijke rol. Voor het coronatijdperk gaven ze ieder jaar samen een modeshow in het dorp. Een rode loper, een catwalk en een handvol publiek. Dat wordt nu lastig en daarom werd het idee geopperd van een online modeshow. Op donderdagavond 24 september om 20.00 uur wordt de clip uitgezonden op de Facebookpagina van Natuurlijk! Sint-Oedenrode.

Winkels open
In de drie dagen daarna zijn de winkels in Sint-Oedenrode geopend. Op vrijdagavond tot 20.00 uur en op zondag van 12 tot 17.00 uur. Er wordt wijn van Wijnzinnig! geschonken, hapjes van Culinaire Service Berdien komen voorbij en bij de koffie heerlijke bonbons van Bakkerij Bekkers. Bij een aankoop maak je kans op een van de vijf brievenbustapas, verzorgd door Culinaire Service Berdien.

Programma:
Zaterdag, huidanalyse door Noortje Vogels van 15.00 – 17.00 uur
Zondag, presentatie Wijnzinnig! van 14.30 – 17.00 uur.