Afbeelding
Foto: Jimmy Vorstenbosch

Opening culturele seizoen: kom meegenieten

Cultuur Kunst en Cultuur Kunst en Cultuur

Sint-Oedenrode - Op zondag 19 september wordt in Sint-Oedenrode het nieuwe culturele seizoen informeel geopend. Diverse verenigingen en clubs die zich bezighouden met muziek, theater, literatuur en beeldende kunst, zullen zich dan presenteren en korte optredens verzorgen. De culturele happening wordt gehouden in en bij kasteel Henkenshage in Sint-Oedenrode, van 13.00 – 17.00 uur. Het programma van deze startdag is inmiddels is bekend:

Corry Kocken, voorzitter van het Roois Kultuur Kontakt en initiator van deze middag is blij: ‘Het mag en kan weer! Er was bij de culturele organisaties veel animo om mee te doen met deze dag. Iedereen staat te popelen om weer in contact te komen met publiek en hen te verrassen. We hopen ook veel bezoekers te mogen begroeten. En ook dat het weer ons gunstig gezind is. Bij mooi weer zal een aantal optredens namelijk buiten plaatsvinden. Laat het weer dat niet toe, dan zal alles zich binnen afspelen.’ De toegang is vrij en doorlopend. Bij de optredens die binnen plaatsvinden (*) is het echter niet mogelijk tijdens de optredens zelf in- of uit te lopen.

De coronamaatregelen vereisen echter wel dat iedereen ouder dan 13 jaar bij de entree een coronatoegangsbewijs en een identiteitsdocument kan laten zien. Kom meegenieten! De startdag is voor alle leeftijden. Tot ziens op 19 september bij kasteel Henkenshage.

Lees het complete programma in DeMooiRooiKrant van komende woensdag