Afbeelding
Foto:

Onthulling jeugdraad, wie zit er dit jaar in?

Cultuur Carnaval

Sint-Oedenrode - Op 11-11 om 11.11 uur wordt de jeugdraad van Stichting Jeugdcarnaval bekend gemaakt. Wie gaan er dit jaar schuil achter de smileys op deze foto?

Omdat er dit jaar geen spectaculaire onthulling kan plaatsvinden in de Beurs wordt de nieuwe jeugdraad digitaal bekend gemaakt. Natuurlijk zal hierbij het aftreden van de huidige jeugdraad te zien zijn; zij gaan plaatsmaken voor een nieuwe jeugdraad. Velen zijn de laatste weken druk bezig geweest om dit mooi op film te zetten.

Woensdag om 11 uur wordt de raad online bekendgemaakt

Zoals Stichting Jeugdcarnaval vorige week al liet weten gaan ze dit jaar digitaal en daarom kunnen jullie de onthulling op 11-11 om 11.11 uur volgen via de website www.jeugd-carnaval.nl en het youtube-kanaal “jeugdcarnaval Sint-Oedenrode”. Via deze digitale kanalen zullen er regelmatig nieuwe video’s geplaatst worden. De jeugdraad en het bestuur zullen hier regelmatig van zich laten horen zodat iedereen vanuit huis toch het feest der feesten mee kan maken en kan genieten van een enthousiaste groep kinderen die er een groots feest van zullen maken.